A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Стартувала Весняна школа – онлайн для учнів 11-х класів

Дата: 29.03.2021 16:41
Кількість переглядів: 421

29.03.2021 стартувала Весняна школа – онлайн з підготовки учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Новоселицької, Мамалигівської та Боянської ТГ до складання ЗНО - 2021. Сьогодні для випускників почались заняття з математики. 

У рамках співпраці між Відділом освіти Новоселицької міської ради і факультетом математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича, до даних занять долучилися і викладачі університету.

Розпочала тренування кандидат фізико-математичних наук, викладач кафедри алгебри та інформатики факультету математики та інформатики ЧНУ ім. Юрія Федьковича - Вікторія Сергіївна Лучко, яка провела для випускників пару на тему: "Раціональні та ірраціональні вирази".

Наступну пару провела також кандидат фізико-математичних наук, викладач кафедри алгебри та інформатики факультету математики та інформатики ЧНУ ім. Юрія Федьковича - Довгей Жанна Іллівна на тему: "Відсотки".

Третю, заключну на сьогодні пару, на теми: "Системи рівнянь що містять одне лінійне рівняння" та "Функції та їх  графіки" провела вчитель математики Подвірненського ЗЗСО - Терновецька Леся Василівна.

Варто відзначити активність учнів, які дуже жваво та вправно розв'язували приклади разом з викладачами. Гарно дякуємо викладачам та учням за організацію та участь.

Завтра відбудеться другий день навчань. Сподіваємось,  що він буде таким же цікавим та корисним як і сьогодні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень