A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Весняна онлайн-школа – день другий

Дата: 30.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 225

30.03.2021р. продовжила роботу весняна онлайн-школа з підготовки учнів 11-х класів до ЗНО – 2021.
Розпочали другий день з заключного циклу занять з математики. Розпочала роботу декан факультету математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича – Мартинюк Ольга Василівна, яка ознайомила учнів з особливостями цьогорічної вступної кампанії. Ольга Василівна розказала майбутнім абітурієнтам про процедуру обчислення конкурсних балів для вступу на державне замовлення. Також розказала про спеціальності та освітні програми факультету математики та інформатики. На кінець Ольга Василівна побажала учням успішного складання ЗНО.
Продовжила роботу вчитель математики Боянської ЗОШ – Басараба Марія Михайлівна. Марія Михайлівна провела заняття з тем: «Трикутники» та «Чотирикутники». Наголосивши на основні теоретичні моменти даних тем, Марія Михайлівна провела з дітьми практичний модуль з розв’язування задач.
Наступним тьютором була вчителька НВК «Боянська гімназія» - Морар Марія Іванівна, яка пропрацювала з дітьми «Вектори» та «Координати». Робота Марії Іванівни також складалась з теорії та практики.
Заключним заняттям з математики став урок Жанни Іллівни Довгей - кандидат фізико-математичних наук, викладач факультету інформатики та математики ЧНУ ім. Ю. Федьковича, яка працювала з дітьми на тему: Арифметична та геометрична прогресії»
У кінці заходу тьютори та учасники обмінялись враженнями та словами подяки.
Особливо порадувала активність учнів які дуже жваво працювали з тьюторами.
Висловлюємо щиру подяку представникам університету та вчителям які знайшли можливість долучитись до навчань. Сподіваємось на подальшу співпрацю.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень