A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 24.08.2021 09:15
Кількість переглядів: 82

Шановні освітяни, дорогі земляки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди найвизначнішого державного свята – Дня Незалежності України!

24 серпня 1991 року, відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий тернистий шлях українського народу до самостійності.

30 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати гідність та плекати національну ідентичність.

В незалежній державі впевнено розвивається освіта, втілюючи реформи, реалізуючи проєкти і програми, створюючи сучасний освітній простір,, виховуючи і навчаючи майбутнє покоління українців.

Змінюється держава, змінюємось і ми. В історії України найцікавішим для нас є шлях становлення й розвитку рідної громади.

Нова сторінка історії Української держави відкривається вже сьогодні. І ми впевнені, що попереду в нас ще багато досягнень і успішних проєктів. Головне – не збавляти темп, впевнено рухатись уперед, відповідально працювати й ніколи не зупинятись на досягнутому!

Бажаємо всім нам наснаги та натхнення, бажання творити, мріяти й здійснювати мрії. А рідній державі – розвитку та такого довгоочікуваного миру в нашій квітучій незалежній Україні.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень