A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Серпнева конференція працівників освіти Новоселицької, Мамалигівської та Боянської ТГ

Дата: 27.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 136

 

27 серпня, в приміщенні сесійної зали Новоселицької міської ради відбулася Спільна серпнева конференція працівників освіти Новоселицької, Мамалигівської та Боянської територіальних громад на тему «30 років освіті України: надбання та перспективи розвитку освітньої галузі Новоселицької, Мамалигівської та Боянської територіальних громад».

На зустріч завітали:

- Олена Григор’єва, заступник начальника управління-начальник відділу інституційного аудиту Управління державної служби якості освіти в Чернівецькій області,

- Олена Раца, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної, середньої освіти та цифрової трансформації Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації,

- Руслан Майданський, заступник Новоселицького міського голови,

- Володимир Антончук, заступник Мамалигівського сільського голови,

- Андріяна Морар, головний спеціаліст з питань освіти, культури, молоді та спорту Боянської сільської ради,

- Лілія Єремейко, голова об’єднаної профспілки працівників освіти і науки,

- завідуючі закладів дошкільної освіти,

- директори закладів загальної середньої та позашкільної освіти,

- директори установ освіти громади,

- голови первинних профспілкових комітетів закладів та установ освіти,

- старости населених пунктів Новоселицької територіальної громади,

- представники засобів масової інформації.

Традиційна зустріч освітян, яку модерувала Аделіна Руснак, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради, відбулася у форматі «Крісла успіху», що дало змогу запрошеним спікерам, у формі активного діалогу, розповісти всім присутнім про успіхи та надбання своїх закладів освіти.

Педагоги ділилися своїми планами на новий навчальний рік, на короткотривалу та довгострокову перспективу, мріяли про якісні зміни в освіті, і вкотре довели, що готові до їх впровадження, реалізації та досягнення поставлених цілей.

Наприкінці зустрічі відбулося традиційне нагородження закладів освіти іменними відзнаками «Крок до успіху», які отримали абсолютно всі заклади освіти за роботу в певних напрямках у 2020/2021 н.р.

І, звісно ж, не міг такий захід обійтися й без учнів, вихованців КЗ «Центр позашкільної освіти», які привітали педагогів життєрадісним музичним номером та дали старт новому навчальному року продзвонивши у шкільний дзвоник!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень