A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Навчально-практичний онлайн-семінар для асистентів педагогів

Дата: 12.05.2022 12:24
Кількість переглядів: 51

12 травня 2022 року на базі КУ «Центр ПРПП» відбувся навчально-практичний онлайн-семінар для асистентів вчителів в рамках реалізації Програми професійного розвитку педагогічних працівників – 2022.

 

Про особливості роботи асистента педагога із присутніми учасниками спілкувалася Оксана Чередюк, методист ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти», окресливши основні функції асистентів педагогів, команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП.

 

Ірина Катан, консультант КУ «Центр ПРПП» опрацювала із учасниками семінару тему «Спільна діяльність вчителя та асистента в ході реалізації освітнього процесу», акцентувавши увагу на спільних та відмінних напрямки діяльності на різних етапах освітнього процесу.

 

Про здійснення моніторингу динаміки розвитку дитини з ООП із врахуванням змін у чинному законодавстві із учасниками зустрічі спілкувалася Любов Власова, директор КУ «Новоселицький ІРЦ», яка звернула увагу на категоріях труднощів, рівнях підтримки, формуванні індивідуальних програм розвитку та напрямках їх моніторингу.

 

Своїм досвідом в організації інклюзивного навчання поділилася Лілія Марчук, асистент вчителя Зеленогайського ліцею, яка розповіла колегам про власну практичну діяльність.

 

Матеріали зустрічі розміщені у Viber-групі фахової спільноти асистентів педагогів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень