A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новини

ДЕНЬ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, РІЗНОМАНІТНОСТІ І ПЛЮРАЛІЗМУ

«Відповідальність» – тема, яка сьогодні була головною у клубній зміні «Веселка». Діти мали можливість відчути себе справжніми чарівниками, помандрувавши у світ своїх фантазій, та водночас усвідомити реальність, зокрема відповідальність певної професії. Вихованці взяли участь у активностях «Якби я був/була чарівником», «Професії», зорганізували виставку «Звичайні люди роблять незвичайні речі». Крім того, побували на екскурсії в музеї ліцею №1, яку провела Раїса Владимирська. 

15:54 18.08.2023

Визначили завдання на 2023/2024 н.р. педагоги закладів освіти із інклюзивним навчанням та вчителі предметів громадянської та історичної освітніх галузей Новоселицької та Мамалигівської ТГ

На базі КУ "Центр ПРПП" тривають секційні засідання в рамках Серпневої конференції педагогічних працівників, під час яких педагоги мают можливість поспілкуватися, отримати відповіді на актуальні запитання, дізнатися про зміни, які чекають на них у наступному навчальному році, та налаштуватися на плідну роботу.

15:30 18.08.2023

«УСІ МИ РІЗНІ – УСІ МИ РІВНІ»

Конфліктні ситуації неминучі, головне – вміти розв’язати їх. Під таким гаслом пройшов шостий день клубної зміни «Веселка», що працює на базі комунального закладу «Центр позашкільної освіти». Діти мали можливість поспілкуватися на цю тему з психологом Новоселицького ліцею №1 Наталією Збурлюк, старшим лейтенантом поліції Романом Гуцу та поліцейським офіцером громади, капітаном поліції Віталієм Ляхом. Завершився день веселими естафетами, які провів Микола Княгницький, завідуючий туристичним відділом КЗ «Центр позашкільної освіти».

19:03 17.08.2023

Фахівці психологічної служби обговорили актуальні питання організації роботи у 2023/2024н.р.

Перед новим навчальним роком педагоги мали змогу поспілкуватись, дізнатись про основні аспекти організації роботи у 2023/2024 н.р., пригадати про особливості формування ІТПР, підвищення кваліфікації, обрання суб'єктів підвищення кваліфікації, особливості атестації тощо.

11:47 17.08.2023

«НАШІ ПРАВА – НАШ СКАРБ»

Такого висновку дійшли учасники новоселицького літнього клубу «Ми вдома – в Україні» після ще одного дня активного дозвілля.

16:44 16.08.2023

Стартували секційні засідання в рамках серпневої конференції педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської ТГ

16 серпня на базі КУ «Центр ПРПП» відбулося секційне засідання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської ТГ.

12:38 16.08.2023

АКТИВНОСТІ ЛІТНЬОГО КЛУБУ «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ» В НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ НАБИРАЮТЬ ОБЕРТІВ

Четвертий день клубної зміни «Веселка», що працює на базі комунального закладу «Центр позашкільної освіти», пройшов під девізом «Всі ми різні, але всі – рівноправні!». Діти переглянули фільм «Що за Різдво без любові?», закріпили свої знання грою про визначення характеристик, за якими вони різняться. Крім того, вихованці зміни займалися фізичними вправами, малювали свої мрії та весело проводили час.

18:01 15.08.2023

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІДВІДАВ НОВОСЕЛИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2

Сьогодні, в межах робочої поїздки до Чернівецької області, Новоселицький ліцей №2 відвідав перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Кудрявець разом з представниками Ради Європи і Державної служби України з етнополітики та свободи совісті. Супроводжували їх заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації (начальника ОВА) Юлія Грицку-Андрієш та представники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (ОВА). 

17:32 11.08.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень