A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Звернення директорки Новоселицького ліцею до учнів

Дата: 17.04.2020 10:29
Кількість переглядів: 101

Дорогі наші учні!

Звертаюсь до вас від усього колективу  Новоселицького районного ліцею. Зараз, знаходячись на карантині, ми гостро відчуваємо відсутність спілкування з вами. Так, ми надсилаємо вам щоденні завдання, спілкуємось у соцмережах, але це все не замінить живого спілкування. Хочеться чути ваш сміх на перервах, бачити ваші допитливі очі, чути голоси, сперечатись і доводити...

Не віриться, що у таку пору, коли все цвіте і оживає, подвір'я нашого ліцею порожнє і сумне. Не чути ваших голосів, не видно ваших ігр на майданчиках, не кличе дзвоник на урок.

Я сподіваюсь, що зовсім скоро, настане час, коли ви знову сядете за парти, і ми, вчителі, будемо поспішати до вас у класи.

Звичайно, дуже важко перебувати на карантині, не мати змоги гуляти з друзями, але у вас тепер є прекрасна можливість спілкування з батьками, можливість займатись улюбленими справами, розвивати свої таланти, вдосконалюватись.

Я зичу вам добра і здоров'я. Ми дуже сумуємо за вами. І знайте, що ми завжди відкриті для вас. Дзвоніть, пишіть, запитуйте, просто розповідайте про те, що вас хвилює.

 Гарних вам свят. Здійснення мрій. До зустрічі.

                                                                                                               З повагою, ваша директорка, Інна Каліструк


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень