A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Звернення директора Новоселицької ЗОШ №3 до учнів

Дата: 17.04.2020 10:35
Кількість переглядів: 209

Дорогі діти.

 У цей нелегкий для країни час звертаюся до вас не тільки як директор Новоселицької ЗОШ №3, але й як старший товариш, друг, наставник.

 Я все розумію: і те, як вам хочеться знову побачитися із друзями; і те, яким важким стало для багатьох опрацювання тем з різних предметів за межами школи.

Я знаю, що зараз ви, можливо, відчуваєте тривогу у зв’язку з тим, що відбувається. Ви бачите, як переживають ваші батьки, забороняючи вам бачитися із друзями, з якими зазвичай часто у вихідні збиралися у дружну компанію. Але й батьків можна зрозуміти, адже вони, насамперед піклуються про ваше здоров’я, бо як і ви, вони, мабуть, ніколи раніше такого не відчували і не бачили.

Але раджу в усьому шукати позитив: поки залишаєтеся вдома, спробуйте насолодитися спілкуванням із батьками, адже колись, згадайте, вам так, бувало, не вистачало їхньої уваги через постійну буденну заклопотаність; почніть читати якусь книжку разом із братом чи сестрою або просто поговоріть про найпотаємніше. Та й у такі моменти не забувайте про графік навчання, адже саме зараз ви вчитеся самостійності й відповідальності.

І хоч ідея не ходити в школу місяць, а то й більше, звучить класно, але я впевнений, що багато хто вже встиг скучити за школою та друзями-однокласниками. 

Повірте, ми, ваші вчителі, теж сумуємо за вами і вже не можемо дочекатися, як кожен куточок нашої старенької школи знову наповниться дитячим сміхом. 

Прошу вас набратися терпіння, відчути, що все налагодиться і буде в порядку. І вже зовсім скоро ми знову зможемо разом об’єднатися у нашу вже звичну шкільну родину.

Вітаю з наступаючими Великодніми святами . Світла і добра, благополуччя і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!!!!!

                                                                                                         Щиро ваш, Сергій Кока


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень