A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Звернення директора Новоселицької гімназії до учнів

Дата: 17.04.2020 10:38
Кількість переглядів: 193

Ми хочемо вас бачити. Ми сумуємо за вами, наші учні!

         Кожен учитель Новоселицької гімназії обирав професію за покликанням душі, свідомо та відповідально. Але повного змісту наша діяльність набуває лише тоді, коли заходимо до класу, вдивляючись в іскорки дитячих оченят.

         Ми сумуємо за вами, любі наші учні! З щирістю та любов’ю згадуємо ваші теплі усмішки, палкі очі та відкриті серця. Гімназія – не гімназія без вас: порожні коридори, похмурі класи, обважніла тиша.

         Здавалося б, звичайні та повсякденні речі не можуть дивувати, тішити та приносити задоволення. Проте реалії сьогодення показали інше. Як же нам, учителям, не вистачає живого спілкування, роботи біля дошки, щотижневих лінійок та виховних справ. А скільки втіхи та задоволення приносить ваше «Доброго ранку!», «А чому тут так?», «Ми кудись поїдемо наступного місяця?». 

         Цьогорічний квітень – примхливий: то цвітом засипле, то снігом. А нам хочеться вранці зайти до класів і потонути в морі щасливих усмішок гімназистів. Сумуємо безмежно, наші хороші, чекаємо з нетерпінням зустрічі! Пам’ятайте, що жоден карантин не триватиме вічно. Вище носа! Усе буде гаразд! 

                                                               З повагою, Олег Петров,

                                                               директор Новоселицької гімназії


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень