A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

З 1 червня відновлено роботу інклюзивно-ресурсних центрів

Дата: 01.06.2020 11:17
Кількість переглядів: 86

З 1 червня в області відновлено роботу інклюзивно-ресурсних центрів, в частині проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини. Центри забезпечать першочергове обстеження, тих дітей, які мають вперше розпочати здобуття дошкільної та початкової освіти у 2020/2021 н.р.

Проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини буде здійснюватися з дотриманням протиепідеміологічних вимог у добре провітрюваному приміщенні. Під час проведення комплексної оцінки батьки дитини (інші законні представники) можуть здійснювати допомогу в організації оцінки (виконуючи вказівки фахівців інклюзивно-ресурсного центру, подавати необхідні для оцінки матеріали дитині для уникнення близького контакту фахівців та обстежуваного).

Звертаємо увагу батьків (інших законних представників) дітей про можливість дистанційного подання документів для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини через автоматизовану систему роботи інклюзивно-ресурсних центрів (https://ircenter.gov.ua/).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень