A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Тримай п’ять, освіто! день другий

Дата: 15.04.2020 15:31
Кількість переглядів: 112

  Другий день EdCamp 2020  розпочався  із  СЕЕН-практики, як налаштовуватися на роботу протягом дня, яку провели Олександр Єлькін та Вікторія Яблонська.

    Яков Хехт, піонер демократичної освіти, очільник Education-Cities, висловив думку про те, що корона вірус і освіту об’єднує ідея змін. Він говорить, що школа має стати гнучкою, де буде поєднано різні форми навчання, як особисті, так і онлайн. Пан Яков акцентує увагу на тому, що «варто перейти від школи, яка навчає, до школи, у якій навчаються». 

    Освітній омбудсмен України Сергій Бабак ознайомив педагогів із результатами онлайн-опитування щодо дистанційного навчання, з пропозиціями батьків щодо навчання під час карантину та про права в освіті під час карантину.

   Переможниця Global Teacher Prize Ukraine 2019  Наталя Кідалова розкрила   питання, яке турбує більшість вчителів - «5 лайфхаків оцінювання під час дистанційного навчання». Пані Наталія наголосила на тому, що на даний період варто дбати про психологічний стан учнів.

    Хадлі Ферґюсон - натхненниця та директорка EdCamp Foundation – розповіла історію створення руху EdCamp. Основною ідеєю якого є думка про те, що вчительство прагне обмінюватися досвідом, прагне запалювати дитячі серця, надихати.

    Директорка Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» Ольга Руднєва розповіла про ризики найкращих часів в історії людства, глибоко розкрила тему підліткового виховання, про що можна і як треба говорити з дітьми на «складні» теми.

    Завершився другий день СЕЕН-практикою від Вікторії Яблонської, яка занурила вчителів у своєрідний вечірній релакс.

   Велика вдячність організаторам EdCamp 2020.

   З нетерпінням чекаємо третього дня.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень