A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Відбулися урочистості до Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2022 15:52
Кількість переглядів: 53

«У партитурі вічного буття,
яку ніколи двічі не зіграти,
є дні, яким судилось забуття,
а є прекрасні, незабутні дати»

Саме такими словами розпочалося урочисте відзначення на теренах Новоселицької територіальної громади Дня працівників освіти, що відбулося 30 вересня 2022 року в міському будинку культури.

На свято, традиційно завітали делегації закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Новоселиччини, закладів освіти у сфері культури та Новоселицького медичного фахового коледжу БДМУ.

Із щирими вітаннями до освітян звернувся заступник Новоселицького міського голови Руслан Іванович Майданський, який підкреслив важливість педагогічної праці для майбутнього України.

Освітян Новоселиччини привітала начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Іванівна Руснак, яка вкотре наголосила, що освітяни – важливі! Вона, також акцентувала увагу на важливості праці керівників закладів освіти, яким випала нелегка доля – вести за собою педагогічні, учнівські та батьківські колективи.

Також, до педагогів громади звернулася голова об’єднаної профспілки працівників освіти Лілія Іванівна Єремейко, яка не лише привітала педагогів, а й відзначила важливу роль в освітній системі первинних профспілкових організацій.

Приємною несподіванкою заходу стала присутність педагогічних працівників, які здійснюють педагогічну діяльність понад 50 років. Саме вони є гордістю освітньої галузі, її величними постатями, які заслуговують на звання корифеїв, світочів, майстрів, педагогів з великої літери, що вписали в літопис Освіти свої золоті рядки.

Традиційно на зустрічі були присутніми й молоді спеціалісти, що зовсім нещодавно приступили до роботи в закладах. Саме їм педагоги-наставники вручили їм символічні подарунки, дали цінні настанови та побажали попутного вітру на педагогічній ниві.

Не обійшовся захід і без відзначення кращих педагогів громади. Так, грамотами виконкому Новоселицької міської ради відзначено 27 педпрацівників, спільними грамотами відділу освіти Новоселицької міської ради та об’єднаної організації профспілки нагороджено 26 освітян. Крім того, оголошено подяку Новоселицької міської ради педагогам громади, що наразі захищають Батьківщину.

Свято не було б таким яскравим та душевним, якби не вихованці КЗ «Центр позашкільної освіти», які, на чолі з керівником, привітали освітян музичними дарунками.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень