A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Вітання з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 08:47
Кількість переглядів: 15

14 жовтня - День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини.

Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва.  Вклоняємось перед вашою силою, мужністю та патріотизмом. Впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, нас точно чекає Перемога. 

Нехай служба буде спокійною, мирною, життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. 

Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни! 
Слава Збройним Силам України! 
Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень