A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Відбулося засідання обласної Авторської творчої майстерні

Дата: 20.10.2022 16:14
Кількість переглядів: 37

Сьогодні, 20 жовтня 2022 року, на базі КУ «Центр ПРПП» Новоселицької міської ради відбулося засідання Авторської творчої педагогічної майстерні в онлайн-режимі на тему «Педагогіка партнерства: стейкхолдери науково-методичного супроводу професійного зростання педагогічних працівників» для директорів, консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників територіальних професійних/фахових спільнот, заступників директорів закладів загальної середньої освіти, керівників авторських творчих педагогічних майстерень Чернівецької області.

Розпочали засідання з вітального слова Тамари Степанівни Богачик, заступника директора з НМР КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області», яка виступила на тему: «Педагогіка партнерства – важливий вектор ефективної взаємодії стейкхолдерів науково-методичного супроводу професійного зростання педагогів».

Основною метою заходу була демонстрація реалізація завдань Центру у співпраці з іншими стейкхолдерами професійного зростання педагогів.

Першою про тісну взаємодію Центру з відділом освіти розказала Аделіна Іванівна Руснак, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради, та наголосила на тому, що така співпраця є фундаментом для професійного зростання педагогічних працівників.

Із системою науково-методичного супроводу професійного зростання педагогів Новоселицької та Мамалигівської ТГ ознайомив Сергій Анатолійович Власов, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новоселицької міської ради.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися з досвідом співпраці Центру із партнерами та впливом такої роботи на професійний розвиток педагогічних працівників.

Оскільки основна увага була зосереджена саме на професійному розвитку, своїм досвідом роботи у цьому руслі поділилися:

-  Тетяна Василівна Одажіу, ЗДНВР Зеленогайського ліцею, яка підготувала виступ на тему: «Формування індивідуальної траєкторії професійного розвитку: досвід Зеленогайського ліцею»

-  Яна Валентинівна Дисар, ЗДНМР Новоселицького ліцею №1, яка розказала про «Педагогічне резюме», як інструмент обліку педагогічних досягнень.

- Марина Мірчівна Нікітіна, ЗДНВР Новоселицького ліцею №2, яка продемонструвала оригінальний спосіб оформлення публічних ресурсів шкільних професійних спільнот.

- Аліна Семенівна Чевка, ЗДНВР Маршинецького ліцею та керівник фахової спільноти вчителів фізики та астрономії презентувала інтерактивний репозитарій передового педагогічного досвіду на прикладі дошки Padlet.

- Ірина Валеріївна Катан, консультант КУ «Центр ПРПП» Новоселицької міської ради, демонструючи цифровий ресурс для педагогів, що викладають у 5-х класах НУШ.

Зустріч видалася дуже практичною, змістовною та продуктивною, про що свідчать відгуки учасників зібрання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень