A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Відбулася інтерактивна освітня виставка «Mental Тrek»

Дата: 26.10.2022 10:52
Кількість переглядів: 24

У межах проєкту експерти MH4U разом із громадською організацією «Альянс за громадянські права» створили інтерактивну освітню виставку «Mental Тrek», яка навчає суспільство дбати про своє психічне здоров’я.

Мета виставки - популяризувати тему психічного здоров'я. Простою та доступною мовою у інтерактивному форматі донести суспільству інформацію про те, як можна піклуватися про власне психологічне благополуччя, а також допомагати близьким.

Сьогодні, 26 жовтня на базі Новоселицького ліцею №1 інтерактивна виставка «Mental Тrek» відбулася для педагогічних працівників закладів освіти Новоселицької ТГ, зокрема для заступників директорів з ВР, педагогів-організаторів, практичних психологів, соціальних педагогів, класних керівників.

Захід проведено ГО «Альянс за громадянські права» в рамках проєкту «Mental Health for Ukraine» за підтримки Посольства Швейцарії в Україні та МОЗ України. В ролі організаторів виступили відділ освіти Новоселицької міської ради та КУ «Центр ПРПП».

Виставка складалася із шести «станцій», розташованих по колу, які учасники по черзі проходили з ведучими-фасилітаторами. Кожна станція присвячена одній підтемі, серед яких – вплив булінгу на психічне здоров’я, єдність психічного та фізичного здоров’я, стигма та стереотипи навколо сфери психічного здоров’я тощо.

«Mental Тrek» – унікальний освітній інструмент, який спонукає відвідувачів брати активну участь у вивченні теми, шукати відповіді на важливі питання і ділитися власним досвідом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень