A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Відбувся новорічний святковий концерт комунального закладу «Центр позашкільної освіти»

Дата: 27.12.2022 16:32
Кількість переглядів: 29

Святкування Нового року поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння. Це свято асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань.

27 грудня в приміщенні будинку культури відбувся новорічний святковий концерт комунального закладу «Центр позашкільної освіти».

На святі були присутні почесні гості: перший заступник Новоселицького міського голови Сергій Арсеній, який вручив солодощі вихованцям Центру і учасникам концерту та начальник відділу освіти Аделіна Руснак, яка привітала присутніх з новорічними святами та нагородила грамотами відділу освіти переможців конкурсів.

Свято розпочала ведуча - Зима (Еріка Русой). Зі сцени лунали святкові новорічні та різдвяні пісні у виконанні юних вокалістів: Гульпака Василя, Княгницької Амеліі, Стоян Дарьї, Галкевича Артема, Агратіни Дар’ї, Паскаря Романа, вокальних груп «Дзвіночки», «Ліра», «Мрія», танцювальних колективів «Тінєрєця», «Діксі» та «Royal dance» (керівники Аліна Маєруца, Юлія Сервецька, Сергій Рябко та Грабар Тетяна).

У фойє Будинку культури була представлена новорічно-різдвяна виставка, виконана вихованцями декоративно-ужиткового та еколого-натуралістичного відділів керівники (Ірина Процюк, Наталія Олійник, Ада Замар, Ірина Дорофтей та Альона Бабина).

Нехай різдвяна зірка подарує кожному радість, надію, любов та мир!

Зі Святами!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень