A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Зустріч професійної спільноти вчителів української мови та літератури

Дата: 10.02.2023 14:13
Кількість переглядів: 31

10 лютого 2023 року базі Драницького ліцею відбулася зустріч професійної спільноти вчителів української мови та літератури.

Зустріч розпочалася з привітань директора закладу Валерія Рурака та учнів ліцею, які розповіли гостям про свій заклад освіти та його історію.

В ході зустрічі вчителі української мови та літератури закладу продемонстрували найцікавіші родзинки власної педагогічної практики. Так, Лариса Іванчук провела тренінг на тему «Формування ключових компетентностей на уроках української мови та літератури», а Вероніка Дімітришена продемонструвала уривок уроку в 11 класі.

Своїми напрацюваннями та досвідом поділилися Наталія Баран та Ганна Іоніцой, презентуючи теми «Використання інтерактивних методів навчання на уроках української мови та літератури» та «Формування національної свідомості і патріотизму на уроках української мови та літератури та в позакласній роботі». Крім того Григорій Танас провів практикум з української мови «Комплексна робота зі словом».

Робота видалася плідною, насиченою, педагоги були раді можливості живого спілкування та щиро ділилися досвідом роботи.

Підсумувала зустріч Ірина Катан, консультант КУ «Центр ПРПП», яка опрацювала механізм розробки індивідуальної траєкторії професійного розвитку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень