A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Стартувала Програма ПРПП-2023 на базі КУ "Центр ПРПП" Новоселицької міської ради

Дата: 15.03.2023 12:33
Кількість переглядів: 15

Шановні колеги!

На базі КУ "Центр ПРПП" Новоселицької міської ради стартувала "Програма професійного розвитку педагогічних працівників - 2023"!

Підвищення кваліфікації здійснюватиметься на основі затвердженої Програми професійного розвитку педагогічних працівників, яка розроблена відповідно до запитів педагогів, пройшла громадське обговорення та відповідає вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 21.28.2019 року № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» із змінами та доповненнями внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 року № 1133 «Про внесення змін до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників».

Програма розроблена для всіх педагогічних працівників незалежно від посади та предмету викладання.

Програма складається з 6(7) модулів, сформованих відповідно до напрямків підвищення кваліфікації. Кожен модуль складається з кількох лекцій. Всі вони передбачають перегляд відеоматеріалу, самостійне опрацювання навчальних матеріалів та/або виконання інтерактивних вправ. Також, наприкінці кожного модуля передбачено тестовий блок з 5 контрольних запитань до кожної лекції.

Запропоновані модулі є автономними. Тобто кожен педагог може обирати лише ті, які цікаві та відповідають індивідуальним траєкторіям професійного розвитку.

Після завершення модуля, за умови виконання понад 60% завдань, система згенерує та надішле на зазначену електронну адресу Сертифікат відповідного зразка про успішне завершення, який може бути визнаним педагогічною радою як результат підвищення кваліфікації шляхом неформальної освіти.

Таким чином, пройшовши всі 6 модулів у педагогів є можливість отримати Сертифікати на 30 годин (1 кредит ЄКТС).

Спеціально для керівників закладів освіти та заступників керівників з НВР та ВР розроблено сьомий модуль Програми обсягом 2 години, який передбачає розвиток управлінських компетентностей.

Програма не обмежує в часі та не прив’язує до конкретних дат. Проходити її можна будь-коли, але не пізніше 20 грудня 2023 року.

Доступ до Програми розміщено на сайті Центру та на окремій навчальній платформі⏬

ПЕРЕЙТИ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень