A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Відбулася зустріч фахової спільноти вчителів біології

Дата: 30.03.2023 14:54
Кількість переглядів: 14

Наприкінці березня відбулася зустріч фахової спільноти вчителів біології. Зустріч, що відбулася в КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників", підготували вчителі Малинівського ліцею. Заклад та педагогів презентувала заступник директора з НВР Лаура Бернік.

Своїм досвідом поділилися вчителі біології Марія Лисак та Павло Єдленко, які продемонстрували свої родзинки в роботі, провели з учителями інтерактивні вправи та забезпечили комфортне спілкування. 

До зустрічі також долучилися педагоги Новоселицького ліцею №1 - переможці конкурсу методичних розробок "Палітра педагогічних знахідок-2023" Людмила Лютик та Нонна Бальон, які презентували свої напрацювання та розказали про екологічні проєкти, які реалізували разом з учнями. 

Теоретичну частину зустрічі забезпечили фахівці Центру ПРПП Ірина Катан, яка розказала про моніторинг професійного розвитку та формування індивідуальної траєкторії професійного розвитку, та Сергій Власов, директор Центру, який розказав про навчання впродовж життя за допомогою цифрових технологій та електронних освітніх ресурсів.

Робота була дуже плідною, насиченою та емоційною.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень