A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Зустріч професійної спільноти вчителів історії, правознавства та громадянської освіти

Дата: 27.04.2023 18:45
Кількість переглядів: 18

27 квітня 2023 року на базі Новоселицького ліцею №2 відбулася Зустріч професійної спільноти вчителів історії, правознавства та громадянської освіти.

На початку заходу Інна Каліструк, директор ліцею, представила учасникам зустрічі візитку закладу освіти, розповіла про його здобутки та представила педагогічний колектив. Учасникам зустрічі було запропоновано відвідати перлину закладу – музей. Яскраву та емоційну екскурсію для педагогів провела Валерія Папук, учениця ліцею, переможниця Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів «Край, в якому я живу».

Основною частиною зустрічі був майстер-клас вчителя історії Оксани Обершт, яка вичерпно, змістовно, інтерактивно та цікаво презентувала родзинки власної педагогічної діяльності. Зокрема, Оксана Іванівна продемонструвала можливості інтеграції всесвітньої історії та історії України, педагоги долучилися до роботи із картками, інтерактивними вправами, роботи в групах, мозкового штурму, вправ на різних онлайн платформах, віртуальних екскурсій та багатьох інших форм, методів, засобів та технологій педагогічної діяльності. Презентація досвіду проходила в інтерактивній формі, яку разом із Оксаною Іванівною, модерувала Каріна Савка, учениця ліцею, переможниця Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

Після насиченої та змістовної роботи, Анастасія Костіна-Кніжницька, вчитель української мови та літератури, провела міні-тренінг на тему "Робота педагога крізь призму щастя, або дорога поміч у свій час", в ході якого педагоги отримали численний інструментарій для власного педагогічного зростання, мотивації та психологічної підтримки.

На завершення зустрічі учасникам було запропоновано написати свої враження та побажання, які помістили в капсулу часу вчителів історії Новоселицької та Мамалигівської ТГ.

Зустріч видалася плідною та корисною. Педагоги отримали багато цікавих та корисних порад щодо вдосконалення педагогічної діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень