A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ВІДЗНАКИ ТИМ, ХТО ГАРНО ВИВЧАЄ ФРАНЦУЗЬКУ

Дата: 08.05.2023 10:07
Кількість переглядів: 9

Іноземну мову знати – і цікаво, і корисно, і приємно. У цьому переконались знавці французької мови-переможці і призери конкурсу «Будуємо мости між Україною та Францією». В межах відзначення Дня міста відзнаки і подарунки з рук голови Новоселицької МТГ Марії НІКОРИЧ отримали учні Новоселицького ліцею №2 БИНДЮ Дарія, ГЕОРГІЄШ Денис, ШВЕЦОВА Кіра, БЕЖЕНАР Даніела, КИШЛАР Рустам, САРАКУЦА Євгеній і РОМАНЮК Злата-Анна. Такі ж відзнаки у ІСАК Ольги, СТЕЦЬ Ксенії, БОЖИКА Михайла, ДОЛІНСЬКОЇ Міхаели і ТОМУЛЕЦЬ Табіти з Берестянської гімназії та ПАЛАДІЯ Крістіана (Малинівський ліцей). Вони посіли третє місце у цьому конкурсі в номінації «Образотворче мистецтво».

За друге місце нагороди від пані мера отримали ЧЕРНЕЙ Ксенія, ГУЗУН Марія, БЕЗУШКА Ванесса, НІГАЄСА Габрієла – учениці Новоселицького ліцею №2, а також СТУКАЛЬСЬКА Марта, ПЕРЕБИКОВСЬКА Софія  і ПЕРЕБИКОВСЬКА Сімона з Берестянської гімназії.

Переможниці конкурсу – ДАСКАЛЄСКУ Евеліна (Новоселицький ліцей №2, 4-Б кл.); ГУЛЬПЕ Аліна (Новоселицький ліцей №2) і ЖОСУЛ Джесіка (Рокитненський ліцей) та ПАСКАР Ольга (Рокитненський ліцей).

В номінації «Медіасторі» подяки виконкому Новоселицької міської ради за участь у конкурсі «Будуємо мости між Україною та Францією» отримали АПАКІЦЕ Петро, учень Новоселицького ліцею №2; МАЗИЛО Дмитро, учень Берестянської гімназії; БИШКА Олександра, учениця Берестянської гімназії; МОЙСЕЙ Валерія, учениця Динівецького ліцею; ОРЛОВА Даніела, учениця Динівецького ліцею; РУССУ Василь, учень Малинівського ліцею; ВАТАМАНЮК Юлія, учениця Рокитненського ліцею.

Переможниці конкурсу – УРСУ Юлія (ІІІ місце, Диновецький ліцей),  СТАТНИК Катерина (ІІ місце, Рокитненський ліцей) і САВЧУК Анастасія (І місце, Новоселицький ліцей №2) свою головну нагороду вже отримали. Це була поїздка до французького міста Жерардме на Фестиваль нарцисів. Але і на головну сцену громади дівчата того дня піднялись – щоб отримати відзнаки від Марії НІКОРИЧ і почути оплески зали.

Знати іноземну мову корисно, погодьтесь. Вітаємо наших призерів і переможців та переможниць!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень