A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Новоселицькі ліцеїсти дізнавались, як можуть долучитись до вирішення проблеми безпритульних собак на вулицях міста

Дата: 09.05.2023 16:50
Кількість переглядів: 16

Новоселицька міська рада готується до підписання Меморандуму про співробітництво з мобільною командою ТОВ «Чотири лапи Україна», яка проведе безкоштовну стерилізацію тварин у нашому місті. Роботи заплановані на серпень-жовтень, а наразі триває інформаційно-просвітницька кампанія. 

В першу чергу, мова йде про виховання культури  поводження з домашніми тваринами серед наших мешканців, адже поява безпритульної тварини – це справа нашої безвідповідальності. 

Яким є гуманне регулювання чисельності безпритульних, як учнівська молодь може долучитись до вирішення проблеми безпритульних собак у нашому місті і ще багато іншого новоселицькі школярі дізнались під час зустрічі з Антоніною Гошовською, регіональною координаторкою  FOUR PAWS (м.Чернівці), яка приїхала до наших дітлахів із своєю чотирилапою подружкою каніс-терапевткою Алісою. Завітала на цю зустріч і Богдана Бабюк, викладачка ветеринарних дисциплін ВСП «Кіцманський фаховий коледж закладу вищої освіти «Подільський державний університет», яка має досвід співпраці з ТОВ «Чотири лапи Україна». Пані Богдана, до речі, наша землячка – уродженка  с.Котелеве, тому із задоволенням долучилась.

 А наступні такі відвідини заплановані до Котелівського закладу освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень