A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Відбувся "Тиждень інформальної освіти - 2023"

Дата: 12.05.2023 17:26
Кількість переглядів: 6

Позаду тиждень інформальної освіти, що відбувся на базі КУ "Центр ПРПП"! Тиждень інформальної освіти − міжнародна ініціатива, яка щороку проводиться під егідою ЮНЕСКО в 50 країнах світу. Так, упродовж чотирьох днів, з 9 по 12 травня, педагогічні працівники Новоселицької та Мамалигівської ТГ мали змогу приєднатися до онлайн-консультувань в рамках тижня інформальної освіти для вдосконалення своїх професійних компетентностей.

Фахівці Центру Сергій ВЛАСОВ та Ірина КАТАН підготували матеріали на актуальні для педагогічних працівників теми, відповідно до запитів, які надходили.

Перший день консультування був присвячений темі "Медіакомпетентність та медіаграмотність в освіті". Педагоги розбирали такі поняття як фейки, фактчекінг, клікбейт, боти тощо, а також роль та завдання медіаосвіти. Другий день був присвячений темі "Організація командної роботи із здобувачами освіти", в рамках якої знайшли відповіді на запитання: Що таке командна робота? Чому вона така важлива і як впливає на успіх? У четвер спілкувалися про академічну свободу та академічну відповідальність педагогічних працівників та здобувачів освіти. Консультування супроводжувалося інтерактивними завданнями та активним обговоренням проблемних ситуацій, під час яких педагоги самостійно шукали всі можливі шляхи вирішення проблем. А фінальним етапом став розбір нового положення про атестацію педагогічних працівників.

До онлайн-заходів загалом долучилися понад 100 педагогічних працівників.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень