A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

"ВІД БАТЬКА Й ДО СИНА,... ВІД МАТЕРІ ДОНІ ДОБРО ПЕРЕДАМ…"

Дата: 15.05.2023 11:28
Кількість переглядів: 9

Травень багатий на родинні свята. У його другу неділю ми вшановуємо наших матерів – найдорожчих у світі людей, які нам цей світ і подарували. А сьогодні, 15 травня – Міжнародний день сім'ї. Цю дату обрали на честь пам'яті святих Петра й Февронії, які є покровителями закоханих. Як важливо, щоб кожен і кожна пам’ятали: сім’я – найважливіше! Сім’я – це люди, які любитимуть тебе, не зважаючи ні на що. Сім’я – це добро, підтримка, любов, затишок і добробут. 

Українці завжди шанували сім’ю, у нас завжди найбільш цінними були і залишаються родинні зв’язки. Родина – понад усе! «Від батька й до сина,.. від матері доні добро передам…» – як у пісні, що «розірвала» аудиторію «Євробачення» якраз напередодні таких важливих дат.

Сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все. І кожен в ній важливий – і матір, яка на світ народила, і батько, який сьогодні цей світ рятує, і діти, яким після Перемоги цю країну розбудовувати…

Нехай щасливою в Україні буде кожна сім’я. А сім'я хай оберігає кожного і кожну, підтримуючи й зігріваючи своїм теплом. Любов хай приносить щастя, а вірність дає впевненість у тому, що так буде завжди! Бережіть один одного, живіть в гармонії!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень