A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Швидше! Вище! Сильніше!

Дата: 17.05.2023 16:06
Кількість переглядів: 10

Учителі фізичної культури закладів освіти Новоселицької та Мамалигівської територіальних громад зустрілися в рамках діяльності фахової спільноти. Зустріч відбулася на базі Новоселицького ліцею №3.

Про систему роботи закладу та результативність в різних напрямках присутні дізналися зі слів директора ліцею Сергія Коки, який презентував заклад та продемонстрував відеовізитку. Окрему увагу директор ліцею приділив системі фізкультурно-оздоровчої роботи, матеріально-технічній базі та педагогічним працівникам, які викладають фізичну культуру.

У ході практичної частини педагоги взяли участь у майстер-класі з фітнес-аеробіки, який продемонстрував Олег Крупа, вчитель фізичної культури. До заняття долучилися й педагоги, які зазначили актуальність представленого навчального модулю, зауважили на можливості його часткового застосування під час викладання будь-якого іншого модуля як елемента підготовчої частини уроків.

Майстер-клас із проведення колових тренувань в ході реалізації модуля «Футбол» запропоновував учасникам зустрічі вчитель фізкультури Ян Валаш. Педагоги відзначили системність роботи та різноманітність застосування спортивного обладнання.

У ході підведення підсумків зустрічі Сергій Власов, директор КУ «Центр ПРПП», акцентував увагу педагогів на необхідності постійного професійного вдосконалення, особливостей підвищення кваліфікації відповідно до норм чинного законодавства та можливостей професійного розвитку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень