A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ, ТЕСТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ НА КАНІКУЛАХ

Дата: 26.05.2023 15:54
Кількість переглядів: 12

Сьогодні, 26 травня, відбулась нарада директорів освітніх закладів Новоселицької ТГ, яку провела начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна РУСНАК.

Одне з головних серед питань порядку денного – організоване закінчення 2022/2023 н.р. та проведення свята останнього дзвоника, про це поінформувала Аделіна РУСНАК.

Про організоване завершення інклюзивного навчання у 2022-2023 н.р. та здійснення підготовчих заходів до його організації у 2023-2024 н.р. йшлося в інформації Любові ВЛАСОВОЇ, директора КУ «Новоселицький ІРЦ».

Сергій ВЛАСОВ, директор КУ «Центр ПРПП» роз’яснив колегам основні моменти організації та проведення НМТ-2023 та поінформував про розробку освітніх програм закладів освіти на 2023/2024н.р. і здійснення самооцінювання освітньої діяльності за 2022/2023 н.р. та звітування керівника освітнього закладу.

Щодо створення класів безпеки в закладах загальної середньої освіти йшлося в повідомленні Андрія КЕРУНЦЯ, керівника групи відділу освіти.

Невдовзі – літні канікули. Начальник відділу освіти окреслила основні принципи роботи закладів дошкільної освіти в літній період цього року та обговорила з колегами організацію літнього оздоровлення і відпочинку дітей. Про проведення профілактичної кампанії щодо безпеки життєдіяльності дітей під час канікул поінформував Андрій КЕРУНЕЦЬ.

Про організаційні заходи щодо завершення процесу харчування в ЗЗСО та харчування дітей в ЗДО в літній період нинішнього року йшлося в інформації Валентини ПРОЦЮК, інженера-технолога відділу освіти.

З усіх обговорених питань дано відповідні доручення.

Окрім розгляду актуальних робочих питань відбулося підведення підсумків І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичного гри "Сокіл" ("Джура"). Керівникам закладів освіти передані кубки та грамоти здобуті в ході змагань.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень