A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ГЕРОЯМ-ОДНОСЕЛЬЦЯМ ВІДДАЛИ ДАНИНУ ШАНИ

Дата: 30.05.2023 14:04
Кількість переглядів: 8

У Зеленогайському ліцеї сьогодні відкрили меморіальні дошки Героям-захисникам-випускникам навчального закладу Івану Лучаку і Олександру Осипчуку, які загинули, боронячи рідну землю.

Меморіальні дошки відкрили урочисто - за участі тих, хто завжди буде вдячний Героям. Вшанувати їх пам’ять на шкільному подвір'ї зібрались рідні, представники влади, громадськість села, вчителі та учні. 

Право відкрити меморіальні дошки надали брату Івана Лучака – Анатолію та мамі й доньці Олександра Осипчука – Сидонії Іллівні і Анастасії.

Схиливши голови в скорботі, учасники зібрання віддали данину шани світлій пам’яті Івана Лучака та Олександра Осипчука та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Про нашу вдячність воїнам, які захищали і зараз боронять нашу рідну країну, сказала у своїй промові голова Новоселицької МТГ Марія Нікорич: "Нехай ці меморіальні дошки нагадують прийдешнім поколінням про героїчний вчинок наших земляків, а пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів села та нашої громади», – зазначила Марія Нікорич та подякувала рідним полеглих захисників за вірних і мужніх синів своєї країни. 

Про свою вдячність землякам сказали головна спеціалістка Зеленогайського старостинського округу Інна Бумбак і директорка ліцею Оксана Ткач. Пам'яті тих, хто поклав своє життя за нас, поклонилась начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак. Були військові.

Проникливо читали вірші юні ліцеїсти - вони усвідомлюють, якою дорогою ціною Україні дається незалежність. Вони не забудуть. Вони завжди будуть вдячні. І ми розуміємо, це не просто слова  - Герої не вмирають!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень