A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ПОДАРУВАЛИ НЕЗАБУТНІ ЕМОЦІЇ І ЗІБРАЛИ КОШТИ ДЛЯ ЗСУ

Дата: 07.06.2023 08:26
Кількість переглядів: 5

У неділю в Строїнцях відбувся благодійний концерт. Тамтешня шкільна родина приурочила його до Дня захисту дітей і присвятила нашим славним ЗСУ, завдяки яким над нами – мирне небо. 

Цей захід, зі слів глядачів, переповнив усіх патріотичним духом, позитивними емоціями, додав щирих посмішок і приємних вражень. Всі – від найменших вихованців садка до випускників школи виявили бажання долучитися до участі в концерті – пісні і танці, вірші і літературні композиції, інструментальні мелодії. 

Лунали слова вдячності нашим захисникам, всім небайдужим, хто підтримує волонтерську діяльність у селі – як матеріально, так і морально. Найбільшу вдячність висловили дітям. Вони – найкращі, найталановитіші! Вони є тією рушійною силою, яка дає енергію й бажання жити, творити й перемагати! А у найкращих дітей – найкращі батьки! Саме батьки докладають максимальних зусиль, щоб розвивати й піклуватися про своїх нащадків.

Спільними зусиллями до Перемоги! І юні аматори сцени, і їх вдячні глядачі жертвували на допомогу ЗСУ, всього зібрано благодійних внесків на суму 30 724 грн., які передали волонтерці Нікітіній А.І.

Слава Україні! Слава її Героям!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень