A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Другий день "Літнього інтенсиву-2023"

Дата: 13.06.2023 17:26
Кількість переглядів: 7

Цікаво та корисно провели час сьогодні, 13 червня, педагоги Новоселицького ліцею №1. Що робити при втраті свідомості чи носовій кровотечі? Що таке прийом Геймліха та як проводити серцево-легеневу реанімацію? На ці та інші запитання давали відповіді представники Новоселицького фахового медичного коледжу-інструктори Новоселицької міської організації товариства Червоного Хреста.

Вчителі з неабияким ентузіазмом пробували на практиці всі продемонстровані прийоми. Консультант КУ "Центр ПРПП" Ірина Катан провела наступний модуль - "5 кроків до української мови", який передбачав вдосконалення мовленнєвих навичок: повторювали наголошування слів, виправляли лексичні та граматичні помилки, працювали в команді та навчалися нового.

А наостанок, під час третього модуля "Google-meet та його можливості у професійній діяльності педагога" Сергій Власов, директор КУ " Центр ПРПП", продемонстрував усі можливості організації та проведення дистанційних зустрічей. Оскільки наявність ноутбуків для проведення цього модуля була обов'язковою умовою, педагоги практикували одразу все.

Роботи було багато, проте емоцій та вражень - ще більше. Дякуємо педагогам Новоселицького ліцею №1 за довіру, позитивні емоції та плідну роботу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень