A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

У НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЯТЬ ПРОСТІР, ДРУЖНІЙ ДО ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

Дата: 16.06.2023 11:56
Кількість переглядів: 10

Новоселицька МТГ виграла ще один  проєкт. Якщо офіційною мовою, то це – «Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей, найбільш незахищених дівчат і хлопців, в Тернопільській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській  областях України», який  реалізується Terre des hommes-Україна, БФ «Посмішка ЮА», БФ «Жовто-Блакитні Крила» за підтримки Гуманітарного фонду для України. 

За цим проєктом БФ “Посмішка ЮА” докладе всіх можливих зусиль, аби посилити психосоціальну підтримку дітям, в тому числі дітям ВПО. В межах проєкту в громаді буде створений CFS-простір, дружній до дітей та молоді. Планується, що організують його на базі Новоселицького ліцею №1. Діти і молодь тут скористаються психосоціальною підтримкою, для них передбачена неформальна освіта, ігри, громадські заходи, публічні кампанії тощо.

Нещодавно громаду відвідала координаторка БФ "Посмішка ЮА" Ірина Чорна, яка побувала в Новоселицькому ліцеї №1 і ознайомилась з умовами майбутнього CFS-простору. Доки ліцеїсти на канікулах, роботи з облаштування простору триватимуть.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень