A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОСЕЛИЧЧИНИ ЗВІТУЮТЬ ПРО СВОЮ РОБОТУ ЗА РІК

Дата: 16.06.2023 15:33
Кількість переглядів: 17

В освіті, як відомо, – своє літочислення і підсумки року тут підбивають у червні-серпні, щоб вже з вересня вступити у рік новий. Діти пішли на канікули, а тим часом батьківська громадськість Новоселицької громади разом з педагогічними колективами і учнівським самоврядуванням заслуховують звіти директорів, котрі, відповідно до Положення про загальноосвітній навчальний заклад, звітують про роботу протягом 2022/23 навчального року.

Відбувається це для того, щоб забезпечувати прозорість, відкритість і демократичність в управлінні школами та дитсадками і, звичайно ж, заохотити батьківську громадськість до участі в житті освітнього закладу.

У частині закладів освіти громади такі звітні збори вже відбулись, їх учасники заслухали звіти керівників, обговорили питання навчально-виховної, економічної і фінансово-господарської діяльності і оцінили роботу директорів. Звичайно, є «плюси» і є «мінуси», щось вдалось зробити, щось буде зроблено найближчим часом, ще щось доведеться відкласти – бо в країні війна. Але загальний настрій такий – школою громада стоїть. А найвищою оцінкою для закладу освіти є, коли батьки кажуть: «моя дитина і в неділю проситься до школи», або ж: «дитина просить приготувати їй страву, як у садочку»…

Участь у роботі звітних зборів в окремих освітніх закладах взяла начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень