A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ПОСОЛ УКРАЇНИ В РУМУНІЇ ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ НОВОСЕЛИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ №2

Дата: 07.07.2023 16:17
Кількість переглядів: 19

Новоселицький ліцей №2 сьогодні відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Румунії Ігор Прокопчук. До освітнього закладу пан Посол приїхав у супроводі Оксани Сакрієр, директора Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації (ОВА). Гостей зустріли Новоселицький міський голова Марія Нікорич, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак та директор ліцею Інна Каліструк.

Візитівку закладу гостям представила Інна Каліструк. Марія Нікорич поінформувала пана Посла про життєдіяльність громади та участь у міжнародних проєктах. Про роботу закладів освіти Новоселицької ТГ, де впроваджене двомовне навчання та впровадження білінгвальної освіти, поінформувала Аделіна Руснак.

Ліцеїстка Валерія Папук провела гостям екскурсію музеєм, а викладачі ліцею продемонстрували навчальну базу і розповіли про особливості двомовного навчання у цьому освітньому закладі.

Випускники ліцею завжди були предметом гордості і педколективу, і міста.

З особливою шаною учасники зустрічі поклонились пам’яті Дмитра Ганчерюка, який загинув, захищаючи незалежність Української держави.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень