A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ЛІТНІЙ КЛУБ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ» ЗАПРАЦЮЄ В НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 12.07.2023 16:54
Кількість переглядів: 21

Новоселицька громада – одна з п’ятдесяти в Україні, яка пройшла конкурсний відбір для організації активного і пізнавального дозвілля для дітей в межах ініціативи DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Це – швейцарсько-український проєкт, покликаний організувати змістовні літні активності для дітей.

Про деталі організації літнього клубу від DECIDE Summer Clubs мова йшла сьогодні на онлайн-нараді за участі представників громад-переможниць конкурсного відбору. Новоселицьку громаду представила начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак і педагоги з освітніх закладів громади, де будуть зорганізовані локації літнього клубу. До учасників проєкту з вітальним словом звернулись заступник Міністра освіти і науки України Андрій Сташків, менеджер проєкту Валентина Полторак і куратор проєкту Марія Дробот.

Щоб літні активності пройшли цікаво і пізнавально, громада отримає обладнання та безкаркасні меблі для облаштування зони відпочинку на відкритому просторі; спортивний інвентар; набір розвивальних ігор та книжок; канцтовари; комплект методрозробок. І, звичайно, не обійдеться без спеціальної підготовки. Для педагогів-організаторів, які працюватимуть у клубі, буде проведена серія тренінгів з громадянської освіти і соціально-психологічної підтримки дітей та підлітків.

Заплановані літні активності на серпень.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень