A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІДВІДАВ НОВОСЕЛИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2

Дата: 11.08.2023 17:32
Кількість переглядів: 12

Сьогодні, в межах робочої поїздки до Чернівецької області, Новоселицький ліцей №2 відвідав перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Кудрявець разом з представниками Ради Європи і Державної служби України з етнополітики та свободи совісті. Супроводжували їх заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації (начальника ОВА) Юлія Грицку-Андрієш та представники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (ОВА). 

Делегацію зустріли заступник голови Новоселицької міської ради Руслан Майданський, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак та директор ліцею Інна Каліструк. Аделіна Руснак ознайомила гостей із станом справ в освітній галузі громади, зокрема – у закладах з двомовним навчанням. Інна Каліструк, в свою чергу, продемонструвала навчальну базу ліцею.

Поважним гостям провели екскурсію в музеї ліцею – гідом виступила вчителька історії цього закладу Оксана Обершт. І минуле, і сьогодення, в якому, колектив освітнього закладу, попри всі труднощі, намагається зберегти традиції і створити належні умови для навчання ліцеїстів, гостей приємно вразили.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень