A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

В НОВОСЕЛИЦІ ЗАПРАЦЮВАЛИ ЩЕ ТРИ ЗМІНИ ЛІТНЬОГО КЛУБУ "МИ ВДОМА - В УКРАЇНІ"

Дата: 14.08.2023 16:49
Кількість переглядів: 10

В Новоселицькій громаді продовжує свою діяльність літній клуб «Ми вдома – в Україні», що організований в межах швейцарсько-українського проєкту «DECIDE Summer Clubs».

Це – вже третій день для клубної зміни «Веселка». Тут сьогодні панувала доброзичлива атмосфера, яка максимально сприяла спілкуванню про права й свободи громадян. Діти переглядали відео, спілкувалися, обговорювали важливість дотримання прав у житті людей.

І сьогодні ж стартували клубні зміни на базі закладів загальної середньої освіти м.Новоселиця – «Посмішка», «Українські щебетуни» та «Надія». Юні учасники клубу ознайомилися з проєктом, познайомилися з педагогами, що працюватимуть у клубі. А ще – створили букети «Ми всі різні – ми всі рівні», обговорюючи права та обв’язки дітей, правила спільного перебування в клубі, спілкувалися про дружбу та взаємодопомогу. Дівчатка і хлопчики із зміни «Посмішка» відвідали Новоселицьку міську організацію товариства Червоного Хреста, де також говорили про важливість взаємодопомоги у суспільстві.

В усіх клубних змінах під час годин фізичного розвитку діти  грали у спортивні ігри – волейбол, футбол, насильний теніс, бадмінтон, твістер та інші. В ході творчих годин мали змогу проявити свої здібності – малювали, грали у «Чи все ти знаєш про Україну?» та «Що я обираю», складали пазли.

Діти отримали море позитивних емоцій від сьогоднішніх активностей та з нетерпінням чекають завтрашнього дня.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень