A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

АКТИВНОСТІ ЛІТНЬОГО КЛУБУ «МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ» В НОВОСЕЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ НАБИРАЮТЬ ОБЕРТІВ

Дата: 15.08.2023 18:01
Кількість переглядів: 16

Четвертий день клубної зміни «Веселка», що працює на базі комунального закладу «Центр позашкільної освіти», пройшов під девізом «Всі ми різні, але всі – рівноправні!». Діти переглянули фільм «Що за Різдво без любові?», закріпили свої знання грою про визначення характеристик, за якими вони різняться. Крім того, вихованці зміни займалися фізичними вправами, малювали свої мрії та весело проводили час.

А ось другий день в клубних змінах, що працюють на базі закладів загальної середньої освіти, пройшов за цікавими активностями, присвяченими ідентичності. Ранок, як і зазвичай, розпочався з руханки та вшанування пам’яті загиблих під час загальнонаціональної хвилини мовчання. Далі були активні обговорення поняття «ідентичність». Хлопці і дівчата, об’єднавшись у малі групи, створювали власні герби, обговорювали свої найулюбленіші справи і ті, які зовсім не люблять робити, розповідали про свої досягнення й уміння, якими можуть пишатися. При цьому підтримували один одного оплесками. Все це допомогло усвідомити, що кожен з нас – унікальний, особливий.

Як і зазвичай, день не обійшовся без творчості, інтелектуального та фізичного розвитку. Так, сьогодні діти мали можливість сплести патріотичні браслети, виготовити пташок миру, в куточках буккросингу читали художню та навчально-пізнавальну літературу, а в ході спортивної години – передавали естафети, грали у футбол, волейбол, твістер. Особливо їм сподобались рухливі ігри – «Кораблі в тумані», «Сигнал», «Двійки, трійки», хтось при цьому ще й складав пазли.

Сьогодні хлопці і дівчата познайомилися ще ближче та по завершенні клубного дня впевнились в командному гаслі: «Сила в єдності!»



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень