A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

«НАШІ ПРАВА – НАШ СКАРБ»

Дата: 16.08.2023 16:44
Кількість переглядів: 10

Такого висновку дійшли учасники новоселицького літнього клубу «Ми вдома – в Україні» після ще одного дня активного дозвілля.

У п’ятий день роботи клубної зміни «Веселка» вихованці відкрили нові для себе поняття – «Різноманітність та плюралізм». Відбувалося це, як завжди, в ході активних практичних вправ. Також вихованці ознайомилися з культурними та історичними особливостями Буковинського краю, виготовили етнічний оберіг – «Ляльку-мотанку». Не обійшлося і без спортивних активностей – на ігровому майданчику передавали веселі естафети, грали у інші активні спортивні ігри. 

А ось у змінах «Посмішка», «Українські щебетуни» та «Надія» надзвичайно активно пройшов третій день роботи клубу, який був присвячений тематиці прав і свобод. Протягом дня діти, беручи участь в різноманітних активностях, пригадували значення прав, свобод та пов’язаної з ними термінології.  Крім того, вихованці змін «Українські щебетуни» та «Надія» відвідали відділок поліції #6 у м.Новоселиця, де інспектор ювенальної превенції, старший лейтенант поліції Роман Гуцу та поліцейський офіцер громади, капітан поліції Віталій Лях провели для них екскурсію, розповіли про найпоширеніші випадки правопорушень серед молоді.  

Традиційно, ще на початку дня, в межах загальнонаціональної хвилини мовчання діти вшанували пам’ять загиблих співвітчизників.

В ході години творчості дівчата і хлопці малювали красиві патріотичні малюнки на асфальті на тему «Намалюю мир в Україні», вдосконалювали свої навички у декоративно-ужитковому та образотворчому мистецтвах.

Під час фізичних активностей сьогодні вихованці, об’єднавшись у команди, грали у веселі естафети, футбол, волейбол, теніс, настільний теніс.

Загалом, день під гаслом «Наші права – наш скарб» пройшов вдало та насичено. Діти з нетерпінням чекають продовження.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень