A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Визначили завдання на 2023/2024 н.р. педагоги закладів освіти із інклюзивним навчанням та вчителі предметів громадянської та історичної освітніх галузей Новоселицької та Мамалигівської ТГ

Дата: 18.08.2023 15:30
Кількість переглядів: 25

На базі КУ "Центр ПРПП" тривають секційні засідання в рамках Серпневої конференції педагогічних працівників, під час яких педагоги мают можливість поспілкуватися, отримати відповіді на актуальні запитання, дізнатися про зміни, які чекають на них у наступному навчальному році, та налаштуватися на плідну роботу.

Для  педагогів закладів освіти із інклюзивним навчанням фахівці "Новоселицького інклюзивно-ресурсного центру" Любов ВЛАСОВА та Наталія АРСЕНІЙ підготували своєрідний інструктаж щодо алгоритмів організації інклюзивного навчання, роботи педагога та асистента, критеріїв оцінювання рівня сформованості предметних компетентностей учнів з ООП тощо. 

Про особливості роботи в класах НУШ, проєктну діяльність та багато іншого говорили з учителями предметів громадянської та історичної освітніх галузей. Своїм досвідом роботи та настановами на вдалий початок навчального року ділилася Оксана ОБЕРШТ, вчитель історії Новоселицького ліцею №2.  

Кожне секційне засідання обов'язково має і загальнопедгогічну тематику: фахівці ЦПРПП Сергій ВЛАСОВ та Ірина КАТАН спілкуються з педагогами про актуальні питання професійного розвитку та методичної роботи.

Матеріали зустрічей розміщені на Google-диску та надані педагогам для використання в роботі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень