A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

"УРЯД І ПОЛІТИКА" або ще один цікавий день у новоселицькому клубі "Ми вдома – в Україні"

Дата: 21.08.2023 17:14
Кількість переглядів: 14

Сьогодні, у свій восьмий день, вихованці клубної зміни "Веселка" виконали вправу "Супергерой", під час якої обговорили якості, якими має бути наділений політик. А під час роботи в групах діти познайомились з поняттями "держава", "уряд" та "політика". Кожна група презентувала свою вигадану державу з урядом та чинними законами. Завершився день екскурсією до Новоселицької міської організації товариства Червоного Хреста України. 

Не забули, звичайно, і про веселі ігри. А в клубних змінах, що працюють на базі закладів загальної середньої освіти, – день шостий. Дівчатка й хлопчики вчилися вирішувати конфлікти. Традиційно розпочали день загальнонаціональною хвилиною мовчання, потім – руханки і виконання державного гімну. Діти мали змогу пропрацювати модель вирішення конфліктів, знайти рішення для вирішення конкретних конфліктних ситуацій, розвивати своє критичне мислення про прийнятність та власну поведінку в конфліктних ситуаціях.     

"Українські щебетуни", з метою встановлення довірливих стосунків у команді, грали у "Смачну гру" та "Запитання під вусами". У "Посмішці" більше часу приділяли творчості: грали у гру "Вгадай інструмент", а також виконали креатив «Фреска з кольорового піску». 

Вихованці зміни "Надія" знайомилися з карикатурами, спробували намалювати її на саму або самого себе, розвивали дрібну моторику рук, вміння продемонструвати свої можливості.

День був дуже насичений і спортивними активностями: вихованці танцювали, командами грали у футбол, твістер, спортивні ігри "Квадрат", "Класики", "Піжмурки", "Квач" тощо.     

Завершився день цікавою психологічною вправою "Кривляки", яка допомогла дітям зняти напругу після цікавих дебатів та навчитися висловлювати свої емоції.

Цей день був вельми продуктивним і промайнув непомітно. Чекаємо на всіх завтра у літньому клубі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень