A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

Тривають зустрічі професійних спільнот в рамках Серпневої конференції

Дата: 22.08.2023 17:55
Кількість переглядів: 14

Що залишається пріоритетним у новому навчальному році для педагогів соціальної та здоров'язбережувальної галузі і для педагогів дошкілля?

Про це та інше сьогодні спілкувалися на секційних засідання в рамках Серпневої конференції педагогічних працівників.

Про основні аспекти, що стосуються предметного викладання для вчителів духовно-морального спрямування говорила Тамара БУЗДУГАН, вчитель Динівецького ліцею, а для вчителів здоров'язбережувальної галузі - Росіна ОДАЖІУ, вчитель Новоселицького ліцею №1.

Педагогам закладів дошкільної освіти про завдання та особливості 2023/2024 н.р. розказувала Марія ПАВЛЮК, завідувач ЗДО "Ясне сонечко".

Саме вони мали змогу побувати на обласних секційних засіданнях, поділитися почутим, а також власним педагогічним досвідом з колегами.

Серед основних завдань на цей навчальний рік виокремили такі:

  • створення безпечного освітнього середовища в закладах освіти;
  • забезпечення комфортних умов для учасників освітнього процесу;
  • вмотивовані та кваліфіковані педагоги.

Саме цьому питанню приділяли більше уваги, адже професійний розвиток - не лише можливість, а й обов'язок кожного педагога. Про всі особливості підвищення кваліфікації та атестації говорили фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Сергій ВЛАСОВ та Ірина КАТАН.

Окрім цього, такі зустрічі є чудовою можливістю отримати консультацію, відповіді на всі запитання, які цікавлять педагога, поспілкуватися з колегами і налаштуватися на плідний навчальний рік.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень