A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

В ДОБРИЙ ЧАС, «МАЛЯТКО»!

Дата: 23.08.2023 15:42
Кількість переглядів: 18

У Слободі сьогодні, без перебільшення, велике подвійне свято! Символічно, що саме у День Державного Прапора тут відчинив свої двері дитсадок «Малятко». Подія, якої в селі чекали понад тридцять років, до якої наполегливо йшли останніх два роки. І можливою вона стала завдяки спільним зусиллям Новоселицької міської ради, відділу освіти та всієї слобідської громади – старостату, освітянському колективу, а головне – батькам, бабусям і дідусям малечі, яка сьогодні переступила поріг «Малятка».

Новосілля було урочисте. Щоб привітати маленьких новоселів, до Слободи приїхали голова Чернівецької обласної державної адміністрації-начальник обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, Новоселицький міський голова Марія Нікорич, заступник начальника Департаменту освіти і науки ОДА (ОВА) Оксана Гринюк, начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак, голова об’єднаної профспілки освітян Лілія Єремейко. Радість із своїми односельцями розділили староста Слобідського округу Анатолій Ротар і директор Слобідської гімназії Тамара Коляско. 

Вітаючи малечу, гості подякували їх батькам і рідним. І вручили грамоти та подяки усім, хто зробив усе, щоб цей день настав. 

Традиційну стрічку перерізали маленькі новосели. А потім дружно і зворушливо разом з батьками й гостями заспівали «Ой, у лузі червона калина…» 

Сподіваємось хлопчикам і дівчаткам тут буде затишно. В добрий час, «Малятко»!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень