A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ДО ЗУСТРІЧІ, «ВЕСЕЛКО»!

Дата: 23.08.2023 17:02
Кількість переглядів: 20

Для вихованців клубної зміни «Веселка», що при Центрі позашкільної освіти, сьогодні був 10-ий, останній день літнього клубу.  Щирі посмішки дітей свідчили про яскраві, веселі та щасливі дні проведені у таборі.

Хлопчики й дівчатка мали змогу написати на жовто-блакитних полотнищах побажання нашим захисникам і захисницям. А ще створили велику загальну картину найкращих спогадів про табір. По групах були проведені майстер-класи «Символіка України». Діти та їх батьки залишились задоволені роботою літнього клубу «Ми вдома – в Україні».  

Для вихованців клубних змін при трьох ліцеях Новоселиці темою восьмого дня стали «Уряд і політика». 

Дітей навчали серйозним речам з допомогою пізнавальних ігор – "Якби я був...", "Якості лідера", «Так/Ні», «Супергерой» тощо.   

Вихованці клубної зміни «Надія», об'єднавшись у три групи за допомогою жеребкування, проходили чотири локації: "Географічний футбол" – відповідали на запитання: "Чи знаємо ми Україну?", "Географічна кухня" – вгадували, з якої країни різні страви, "Картограф" – складали пазли з карти світу та вгадували, що означають різні географічні умовні позначення, "Моя мрія" – малювали країну або місця, в яких мріють побувати, та розповідали, чому саме. Дітям було дуже цікаво дізнатися нові факти про Україну, вони із задоволенням виконували різні завдання, а команди отримували свої бали-зірочки, за правильні відповіді.

Не забували й про творчість, дітки малювали свою сім'ю, розповідали про правила в своїй родині, сімейні традиції. «Українські щебетуни» малювали найкращий у світі прапор, а у зміні «Посмішка» проводили психологічну вправу «Долонька».   

Незважаючи на погоду, день був дуже активним: починали з руханки і завершили спортивними активностями.   

Для когось сьогодні завершилося дозвілля у літньому клубі – море емоцій і вражень дітей свідчать лише про вдало проведений час. Тож, до зустрічі, "Веселко", а для вихованців інших змін попереду ще два насичених літніх дні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень