A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ДО ЗУСТРІЧІ, DESIDE SUMMER CLUBS "МИ ВДОМА – В УКРАЇНІ!"

Дата: 25.08.2023 16:17
Кількість переглядів: 19

Це були чудові, пізнавальні, сонячні, розважальні й незабутні дні активностей в межах літнього клубу «Ми вдома – в Україні».

Сьогодні, в останній клубний день, говорили про медіа, інформаційні джерела, про безпеку в інтернеті. Ділилися компліментами під час вправи "Сердечко", створювали картину клубної спільноти, дайджести клубної спільноти, грали, малювали, співали, рефлексували та цікаво проводили час. 

Вихованці зміни «Посмішка» мали змогу піти на екскурсію до поліцейського відділення №6, де відбулася зустріч з інспектором ювенальної превенції Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області старшим лейтенантом поліції Романом Гуцу та поліцейським офіцером громади Віталієм Ляхом. Також відвідали алею слави, де вшанували пам’ять загиблих Героїв-захисників. Окрім того, пройшли майстер-клас з виготовлення соняшників – до Дня памʼяті захисників України 29 серпня. 

Інші дві клубні зміни – «Українські щебетуни» та «Надія» створювали стінгазети про шкільне життя, малювали картини, спілкувалися, обмінювались думками та мріями і просто раділи тому, що мають змогу так цікаво і змістовно провести час у літньому клубі «Ми вдома – в Україні».

Нагадаємо, DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні» – це швейцарсько-український проєкт, покликаний організовувати змістовні літні активності для дітей. А Новоселицька громада – одна з п’ятдесяти в Україні і двох у Чернівецькій області, яка пройшла конкурсний відбір для організації активного і пізнавального дозвілля для дітей в межах ініціативи DECIDE Summer Clubs.

Безмежно вдячні DESIDE за можливість змістовно відпочити дітям, за навчання учителів. Вдячні за ідеї з організації літнього клубу та забезпечення класного відпочинку.

Ці дні залишаться для всіх нас яскравими та незабутніми.

Було круто, креативно і весело! До зустрічі, DECIDE Summer Clubs. Віримо, що це станеться вже наступного літа.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень