A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

НАВЧАТИМУТЬСЯ ТА НАВЧАТИМУТЬ СПІЛЬНО З ЮНІСЕФ І TECH STARTUP SCHOOL

Дата: 31.08.2023 15:49
Кількість переглядів: 10

Гарна новина напередодні нового навчального року — вісім освітніх закладів Новоселицької ТГ отримали гуманітарну (благодійну) допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Допомога солідна, у містких фірмових валізах від ЮНІСЕФ — футбольні м’ячі, форма-манішки для двох команд, обладнання для спортивного орієнтування, шахи та інший спортивний інвентар.

А незадовго до цього п’ять освітніх закладів отримали наплічники-комплекти для вчителів, в яких — павербанки, ліхтарики та інші необхідні в наш непростий час речі. Для Рокитненського ліцею прибула ще й “Школа в коробці”. Усе це стало можливим завдяки участі відділу освіти Новоселицької міської ради в ще одному проєкті — з метою створення комфортних умов для здобуття освіти в громаді. Як, сподіваються і у відділі освіти, і донори, цей проєкт підсилить роботу освітніх закладів громади, а отже — покращить якість освіти. 

Щасливцями, які отримали такий дарунок від ЮНІСЕФ, стали (за умовами надавачів допомоги) освітні заклади нашої громади, в яких навчається понад сто дітей — усі три ліцеї Новоселиці, Маршинецький, Зеленогайський, Динівецький, Котелівський та Рокитненський ліцеї. Напередодні Першовересня валізи від ЮНІСЕФ “роз’їхались” по школах і уже з перших днів нового навчального року  вчителі та їх учні матимуть змогу використовувати дарунок від Дитячого фонду ООН.

Проєкт реалізує Tech StartUp School за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

#НАВЧАЮ_СПІЛЬНО_З_ЮНІСЕФ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень