A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

З ПЕРШОВЕРЕСНЕМ! У ДОБРИЙ ЧАС!

Дата: 01.09.2023 09:28
Кількість переглядів: 11

Сьогодні — особливий день, один з найкращих у році. Ви вже помітили, як наші вулиці посвітліли від юнацьких посмішок, а ранкову тишу розбудив дитячий щебет. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем вчорашніх випускників, смуток і радість – все сьогодні переплелось. 

У такі миті – уже через роки і відстані, гортаючи сторінки своїх шкільних і студентських днів та років, так хочеться сказати, що навчання – це прихований скарб, це цілий всесвіт. Вчіться, любі діти, щоб знати, щоб діяти, щоб жити. Упевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах неоціненним багатством.

Найщиріші слова вітань і вдячності вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя, хай сьогодні вони ще не усвідомлюють цього. Все це буде, прийде час.

Сил і терпіння батькам, які були завжди, а надто — зараз  повноцінними учасниками освітнього процесу. Хай менше буде тривог, побільше радісних миттєвостей.

Радіймо можливості відзначати Першовересень. І дякуймо нашим ЗСУ, вірмо в них і в нашу Перемогу. В добрий час!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень