A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

ГЕРОЯМ РІДНОГО КРАЮ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

Дата: 11.10.2023 14:19
Кількість переглядів: 14

У першій декаді жовтня в усіх освітніх закладах Новоселицької МТГ були проведені уроки мужності “Герої рідного краю”, мета яких — формування в учнів  почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчних вчинків сьогодення. “Душу — Богові, життя — Україні, честь — для себе”, “Мужність — це не відсутність страху, а тріумф над ним”, «Дякуємо захисникам і захисницям України» — такою була квінтесенція цих уроків, які нерідко виходили за межі 45 хвилин.

Виховати у хлопців і дівчат громадянські почуття та відповідальність, сформувати й розвивати  мотивацію, спрямовану на підготовку до захисту Вітчизни намагались запрошені на уроки мужності Герої нашого краю — воїни-захисники Сергій Гасюк, Олег Колядич, Сергій Боднарюк, Олексій Басараба, Іван Орищук, Ян Олійник, Михайло Довганюк. Юрій Українець, Олександр Галак, Олег Гузун, Сергій Андрієш та Віталій Купрієнко, Олександр Шуманський та ін. Як важливо підтримати наших захисників і захисниць, як вони там, на передовій, радіють вісточці з дому, котелівським ліецїстам розповіли запрошені на урок мужності волонтери Іван Топорівський і Вадим Бадичко.

У Котелівському ліцеї провели ще й інтегрований урок фізики, інформатики та Захисту України, під час якого на практичних прикладах учні і учениці розглянули, як різні природні умови впливають на рух тіла, а отже яких надзусиль нерідко доводиться докладати нашим захисникам і захисницям, щоб протистояти ворогові.

В багатьох освітніх закладах громади, вшановуючи Героїв  рідного краю, школярі і школярки долучилися до виготовлення сувенірів-оберегів для наших захисників, написання листівок зі словами вдячності, які через волонтерів передадуть на передову. 

#НПВБуковини2023 #ДеньЗахисниківУкраїни2023



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень