A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2023 09:58
Кількість переглядів: 7

Сьогодні — важливий день для кожного з нас, важливий день в історії України. Ми відзначаємо День гідності та свободи. Українці продемонстрували цілому світові, що Україна — територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Вона доводить це зараз, боронячи рідну землю від ворога, відстоюючи своє право на цілісність і незалежність. 

Це — важке випробування для нашої країни, але українці ціною власного життя доводять свою любов до країни, свою честь і мужність. Україною потрібно пишатися, її просто неможливо не любити! А єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте захищати й оберігати цей скарб! 

З нагоди відзначення Дня гідності і свободи щиро дякуємо всім, хто відстояв перемогу Революції Гідності, складаємо шану і підтримуємо тих,  хто сьогодні мужньо боронить рідну землю. Перемоги нам! Нехай буде мирне небо над українською землею, хай буде добробут і родинна злагода у наших домівках. І головне — хай ніколи не згасає віра у щасливе майбутнє Української держави. Все є і завжди буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень