A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

“УКРАЇНСЬКА ПАЛЯНИЦЯ” І “ХЛІБ ДО РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНИХ СВЯТ” З НОВОСЕЛИЧЧИНИ — СЕРЕД КРАЩИХ

Дата: 18.12.2023 11:53
Кількість переглядів: 28

Стали відомі результати  Всеукраїнського родинного конкурсу-виставки «Хліб – найбільший скарб», приуроченого до 90-их роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні. Учні двох освітніх закладів Новоселицької громади — серед переможців.

Вихованці гуртка "Юний еколог" Рингацької гімназії (керівник — Остафійчук О.В.) і очно-заочної біологічної школи Чернівецького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (керівники — Кузьмінська В.В., Хлус Л.М.)  здобули І місце в номінації "Українська паляниця". А Дар’я Савка і Анна Бринзила, учениці 7 класу Новоселицького ліцею №2  і водночас вихованці секції "Ботаніка" Чернівецького ОЦЕНТУМ (керівники — Урсу Г.Г.,  Литвин Н.Г.) здобули І місце в номінації "Хліб до різдвяно-новорічних свят".

Конкурс проводив Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України з метою виховання духовності, моральності, патріотизму, шанобливого ставлення до національних культурних надбань в учнівської молоді, популяризації народних традицій як безцінної спадщини. На розгляд журі було надано роботи 285  здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти з різних областей України за такими номінаціями: "Українська паляниця"; "Хліб загального вжитку"; "Хліб спеціального призначення: лікувально-профілактичний";  "Хліб до різдв’яно-новорічних свят («Хазяїн», «Василь», «Йорданський»);  "Український вишитий рушник". Гідна поваги перемога.

Вітаємо і бажаємо нових перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень