A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

СЕРТИФІКАЦІЯ ЯК МОЖЛИВІСТЬ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

Дата: 11.01.2024 16:57
Кількість переглядів: 22

Уже декілька років в Україні проходить Сертифікація педагогічних працівників. Наші вчителі початкових класів завжди брали активну участь в сертифікації та показували хороші результати.

У 2023 році до команди "агентів змін" долучилися вчителі математики, української мови та літератури. Наші педагоги охоче прийняли естафету: стали і учасниками, і експертами сертифікації. Із метою популяризації процедури серед педагогів, які можуть залучатися до експертної діяльності, управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області 10 січня провело захід "Сертифікація як можливість професійного зростання", на якому також нагороджували експертів, які допомогли провести цю процедуру у 2023 році. 

Дякуємо експертам сертифікації вчителів початкових класів, вчителів української мови та літератури і математики! Дякуємо та пишаємося вчителями, які успішно пройшли сертифікацію!

Також нагадуємо, що цьогоріч до "агентів змін" долучаються також вчителі історії. Реєстрація для учасників сертифікації розпочнеться незабаром, 15 січня, а для експертів сертифікації - 1 лютого.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень