A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Новоселицької міської ради

«Україна на святковій листівці»

Дата: 18.01.2024 09:38
Кількість переглядів: 12

З  метою зміцнення української національної ідеї засобами українського мистецтва, розвитку творчого, інтелектуального  та духовного потенціалу дітей та молоді; формування активної соціальної та громадянської позиції підростаючого покоління в КЗ «Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини» було проведено в дистанційному форматі обласну виставку-конкурс дитячого малюнка «Україна на святковій листівці».

На розгляд обласного журі було подано 72 творчі роботи (75 учасників з 19 територіальних громад). Роботи учасників виконувались в різноманітних техніках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва: декоративний живопис, аплікація, колаж, розпис, витинанки.

Вихованці гуртків КЗ «Центр позашкільної освіти» Новоселицької міської ради, представили на обласну виставку авторські листівки виконані на високому  професійному рівні які відповідали умовам конкурсу та вибороли призові місця:

  • ІІ місце  – Боднарчук  Злата – вихованка гуртка  «Природа  та  фантазія» керівник Наталя Олійник; 
  • ІІІ місце – Замар Даріус – вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» Новоселицької  міської  ради, керівник Ада Замар.

Вітаємо вихованців та їх керівників, бажамо творчих успіхів  та нових перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень